Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски предупреди, че отслабеният Путин може да прибегне до ядрени заплахи

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога предизвести, че  " отслабеният " Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През евентуално ще прибегне до нуклеарни заплахи и до нови бомбардировки по украинската инфраструктура през зимата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11681
Зеленски направи това предизвестие по време на 18-ата среща на Ялтенската европейска тактика в Киев, съобщи Newsweek.

Зеленски за следващ път призова западните сътрудници да бъдат търпеливи, до момента в който украинските сили правят контраофанзивата си в източната част на страната. Той предизвести и че зимата ще се отрази отрицателно на решимостта на Запада.

" Тази зима ще станем очевидци на спирания на тока и на заплашванията с нуклеарно оръжие, просто тъй като на Путин му свършиха причините ", уточни Зеленски и продължи:

" Балонът, че Путин е политик, се спука ".

Украинският президент след това посочи, че съветският му сътрудник е и безсърдечен, и разумен.

По думите му повтарящите се нуклеарни закани, отправяни от Москва, както и смъртта на финансиста на " Wagner Group ", чийто протест през юни представляваше съществено предизвикателство за постоянната съветска войска, говорят както за рационалността, по този начин и за отслабената мощ на Путин.

Зеленски предизвести и че западните водачи не би трябвало да изпадат в суматоха от новите съветски нуклеарни закани.  По отношение на рецензиите на западните сътрудници, че настъпателната интервенция на Украйна е прекомерно мудна, Зеленски разяснява: " Нашите стъпки са по-бързи от вашите пакети от наказания ".

Той предизвести, че Кремъл се готви за дълъг спор. Руската стопанска система се пренастройва на военна вълна, страната е обхваната от мобилизационни акции, а формалните лица в Москва показват пълномащабната си инвазия в Украйна като превантивна и екзистенциална война против НАТО.

Надеждите на Путин, че междуособиците ще разрушат единния западен фронт, към този момент не се сбъдват. Прокиевската коалиция се оказа решителна, въпреки и мудна.

През 2024 година ще се организират избори и в Европейския съюз, и в Съединените щати. Те кардинално могат да се окажат избавителен пояс за Путин, в случай че завоюват скептично настроените към Украйна претенденти, предвижда Зеленски. Той добави и че Русия доста разчита на изборите в Съединените щати.

" За американското население е най-важно да поддържа демокрацията и нейните полезности и да ни подкрепя в нашата битка за тях ", акцентира украинският държавен глава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР